Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Wedstrijdverslag Rood Wit D1: Let's Go!

16 september 2023 8:15

Zo beginnen we elke wedstrijd bij de D1 ( en vele andere RW teams) samen in een team huddle de gemaakte aandachtspunten nog even benoemen en dan de yel " lets go".

Met gast coach Jiska spelen we tegen Oranje Zwart D1 uit Zwolle. Het begin is nog wat stroefjes maar de verdediging is degelijk en de spelers proberen de belangrijkste verdedigende afspraak,  zo snel mogelijk weer in bal bezit komen, goed uit te voeren, waar door de aanval het ritme begint over te nemen. Uit mooi aanvallen komen de eerste doelpunten en na het 1e kwart staat het 4-1. De 2e aanval gaat gestaag door. De opdracht van de training worden steeds beter in de wedstrijd uitgevoerd en met een aantal prachtige aanvallen wordt de rust stand 8-1. In de rust nemen we de gemaakte aandachtspunten nog is door.  Dit wordt goed opgepakt in de 2e helft.  Met goed uitgespeelde kansen loopt de D1 uit naar een 15-4