Nieuws

Nieuws

Schoolkorfbal 2 juli 2022

26 juni 21:00  Voor het programma zie https://www.tournify.nl/live/roodwitskb2022meer »

156x gelezen

Overeenkomst Rood-Wit en Fysio De Dobbe uit Zwolle

16 mei 13:30  Op donderdag 3 februari werd het contract ondertekend tussen Rood-Wit en Fysio De Dobbe uit Zwolle. Als vereniging zijn we blij met deze overeenkomst. De fysiotherapeut van De Dobbe zal ervoor gaan zorgen dat de selectiespelers fit blijven. Uiteraard zijn andere Rood-Wit leden ook welkom, maar dan graag wel eerst even melden bij Lisette van ’t Hul. We zien uit naar een mooie samenwerking! Op de foto Patrick de Vos van De Dobbe en Sjaak Pauw (voorzitter TC)

82x gelezen

Korfballers van Rood-Wit weer met beide benen op de grond na verlies op HHV

25 april 22:00  Na een korte voorbereiding van een kleine week is afgelopen zaterdag de veldcompetitie weer van start gegaan, met voor Rood-Wit een thuiswedstrijd tegen HHV uit Hollandscheveld. Na de zaalpromotie van vorige week was de jubelstemming snel verdwenen. Coach Guido van Keulen had na afloop weinig woorden nodig om deze wedstrijd te analyseren “we speelden inspiratieloos”.meer »


Rood-Wit wint na zinderend slot en promoveert naar de eerste klasse

16 april 11:45  Voor het eerst in de clubhistorie zijn de korfballers van Rood-Wit gepromoveerd naar de eerste klasse. De ploeg van Guido van Keulen moest het verlies van 22 - 21 van vorige week goedmaken in de return tegen Devinco uit Deventer. Honderden supporters, waarmee de Erica Terpstrahal in Wezep na jaren weer helemaal uitverkocht was, zagen Rood-Wit in de verlenging de genade klap uitdelen tegen een sterk spelend Devinco.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!