Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Vacature trainer/coach Rood-Wit S2

9 januari 17:00  Korfbalvereniging Rood-Wit uit Wezep zoekt voor het seizoen 2022/2023 een trainer/coach voor Rood-Wit 2. Rood-Wit is een hechte vereniging met groeiende ambities. Ledenaantallen stijgen en het niveau gaat omhoog. In 2020 is de vereniging verhuist naar de zaallocatie, waar naast uitbreiding van de zaalfaciliteiten ook nieuwe kunstgrasvelden gerealiseerd zijn.meer »

122x gelezen

Knappe overwinning korfballers Rood-Wit

19 oktober 17:15  Korfbalvereniging Rood-Wit heeft zaterdag 16 oktober een knappe overwinning geboekt op Sparta Nijkerk. De thuisploeg keek gedurende de gehele wedstrijd tegen een achterstand aan maar wist in de laatste twee minuten de winst binnen te slepen.meer »


Overtuigende overwinning Rood-Wit

12 oktober 21:30  Na twee thuiswedstrijden, die niet winnend afgesloten konden worden, stond zaterdag 9 oktober weer een uitwedstrijd op het programma voor de korfballers van Rood-Wit. Uit moest er gewonnen worden van het nog puntloze K.V. Emmeloord. meer »


Rood-Wit speelt gelijk tegen KVZ

27 september 18:00  WEZEP - In de Week van de Scheidsrechter speelde Rood-Wit zaterdag 25 september in een spannende thuiswedstrijd gelijk tegen KVZ uit Zutphen. Voor aanvang hadden beide ploegen eenmaal gewonnen en eenmaal verloren. Toch begon KVZ als favoriet aan de wedstrijd. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!