Nieuws - Korfbalvereniging Rood-Wit

Nieuws

Nieuws

Korfbal Trainer 2 cursus gestart

6 oktober 8:00  Afgelopen woensdag is voor alle jeugdtrainers, zonder diploma, de KT2 training gestart. Onder leiding van Jasper Keizer leren ze alle kneepjes van het trainersvak. Hoe maak je een 'leuke' training? Hoe motiveer je de kinderen en hoe zorg je elke training weer voor succesbeleving? De cursisten worden begeleid door een praktijkbegeleider van binnen de vereniging. Samen gaan ze de komende maanden bezig met de cursus om uiteindelijk het diploma in ontvangst te nemen. Rood-Wit wenst alle cursisten en praktijkbegeleiders veel succes en plezier toe!

133x gelezen

Schoolkorfbal 2 juli 2022

26 juni 21:00  Voor het programma zie https://www.tournify.nl/live/roodwitskb2022meer »

257x gelezen

Overeenkomst Rood-Wit en Fysio De Dobbe uit Zwolle

16 mei 13:30  Op donderdag 3 februari werd het contract ondertekend tussen Rood-Wit en Fysio De Dobbe uit Zwolle. Als vereniging zijn we blij met deze overeenkomst. De fysiotherapeut van De Dobbe zal ervoor gaan zorgen dat de selectiespelers fit blijven. Uiteraard zijn andere Rood-Wit leden ook welkom, maar dan graag wel eerst even melden bij Lisette van ’t Hul. We zien uit naar een mooie samenwerking! Op de foto Patrick de Vos van De Dobbe en Sjaak Pauw (voorzitter TC)

125x gelezen

Korfballers van Rood-Wit weer met beide benen op de grond na verlies op HHV

25 april 22:00  Na een korte voorbereiding van een kleine week is afgelopen zaterdag de veldcompetitie weer van start gegaan, met voor Rood-Wit een thuiswedstrijd tegen HHV uit Hollandscheveld. Na de zaalpromotie van vorige week was de jubelstemming snel verdwenen. Coach Guido van Keulen had na afloop weinig woorden nodig om deze wedstrijd te analyseren “we speelden inspiratieloos”.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!