Nieuws - Korfbalvereniging Rood-Wit

Nieuws

Nieuws

Rood-Wit recreanten behalen derde plaats tijdens toernooi in Nijverdal

23 april 15:00  De recreanten van Rood-Wit deelgenomen aan een toernooi bij NKC in Nijverdal. Het was een geslaagde dag waarbij gezelligheid voorop stond. Het team heeft een mooie prestatie neergezet door als derde te eindigen. Naast het sporten stond ook het samenzijn centraal. De avond is afgesloten met een heerlijke BBQ en een verloting. Het was een leuke afsluiting van een geslaagd toernooi. Het team kijkt terug op een geslaagde dag en kijkt uit naar de volgende sportieve uitdaging.meer »

56x gelezen

Schoolkorfbal 24 juni 2023

16 april 10:00  Zaterdag 24 juni organiseert korfbalvereniging Rood-Wit het 39e Passende Woning Makelaardij Schoolkorfbaltoernooi voor de basisscholen uit gemeente Oldebroek. Het toernooi vindt plaats op Sportpark ‘Erica Terpstra’, Rondweg 1 te Wezep. Het programma is kort voor start van het toernooi te vinden op www.tournify.nl/live/roodwitskb2023 Hoofdsponsor is De Passende Woning Makelaardij. meer »

386x gelezen

Guido van Keulen (S1) en Henk Kallenkoot (S2) gaan door!

16 april 10:00  Wij zijn blij als Rood-Wit te kunnen melden dat Guido van Keulen (S1) en Henk Kallenkoot (S2) na de zomer opnieuw als trainers de kar willen gaan trekken. Op technisch vlak moeten er nog een paar formaliteiten opgepakt worden, maar we hebben vertrouwen in een goede afloop. We wensen Guido en Henk veel succes toe en daarbij betrekken we natuurlijk ook de spelers van de selectie.

159x gelezen

Korfbal Trainer 2 cursus gestart

6 oktober 8:00  Afgelopen woensdag is voor alle jeugdtrainers, zonder diploma, de KT2 training gestart. Onder leiding van Jasper Keizer leren ze alle kneepjes van het trainersvak. Hoe maak je een 'leuke' training? Hoe motiveer je de kinderen en hoe zorg je elke training weer voor succesbeleving? De cursisten worden begeleid door een praktijkbegeleider van binnen de vereniging. Samen gaan ze de komende maanden bezig met de cursus om uiteindelijk het diploma in ontvangst te nemen. Rood-Wit wenst alle cursisten en praktijkbegeleiders veel succes en plezier toe!

282x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!