Word lid! - Korfbalvereniging Rood-Wit

Word lid!

Word lid!

Wil je een keer meetrainen bij Rood-Wit? Dat kan! Iedereen die erover denkt om lid te worden van Rood-Wit mag vier trainingen gratis meedoen! Ben je dan nog steeds enthousiast?

Dan kan je je aanmelden bij de vereniging door onderstaand aanmeldingsformulier in te vullen! Meer weten over Rood-Wit of een keer meetrainen? Neem contact op met de TC (volwassenen) of de JTC (jeugd):

TC
José van der Plas
TC@roodwitwezep.nl
+31633776795

JTC
Sabine Krooneman
jeugdtc@roodwitwezep.nl
+31629819161

Aanmeldingsformulier

Persoonsgegevens
Indien eerder gekorfbald

Indien aangemeld lid niet ouder is dan 18 jaar:


Ouder/verzorger 1

Ouder/verzorger 2

Door dit formulier in te vullen, verleen je een incassomachtiging aan Rood-Wit om de contributie van jouw rekening af te schrijven. Klik hier voor de actuele contributietarieven.


Door het ondertekenen van dit formulier gaat u akkoord met het privacybeleid van Rood-Wit. 

Door het ondertekenen van dit formulier gaat u akkoord met de kledingovereenkomst van Rood-Wit. 

Vrijwilligerswerk


Binnen Rood-Wit is het gewoonte dat iedereen vrijwilligerswerk voor de club doet. Voor kinderen tot 15 jaar (mag ook langer!) zijn dat de ouders. Vanaf een jaar of 15 verwachten we dat de leden zelf vrijwilligersactiviteiten gaan doen. Veel spelers kiezen ervoor om trainer te worden en scheidsrechter. Maar er is veel meer werk te doen om een korfbalvereniging draaiend te houden. Hieronder staat een globaal overzicht. Kruis aan waar je belangstelling naar uitgaat en wie weet, word je ooit gevraagd om mee te komen doen.* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!