Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Wedstrijdverslag Oranje-Zwart F1 vs Rood-Wit F2

3 december 2023 14:45

Ons eerste wedstrijdverslag, maar voordat we dit gaan vertellen, stellen we ons eerst even graag aan iedereen voor. Onze toppers uit de F2 heten: Ninthe, Lara, Iris, Senn, Dex, Vigo en Jelte. Onze korfbalvaardigheden worden bijgebracht door trainer en coach Barbara Toebast en Renate Kragt.

Datum: 3 december 2023

Tijd: 13.00 uur

Locatie: Zwolle

Onze tegenstander afgelopen zaterdag was Oranje Zwart F1. We wonnen uiteindelijk met 3 – 6!

Hierbij het verslag van onze wedstrijd:

Op zaterdag 3 december 2023 speelde we een wedstrijd tegen Oranje Zwart F1. Het was een spannende wedstrijd met veel kansen voor beide teams. In de eerste helft kwamen we op voorsprong, maar Oranje Zwart kwam in de tweede helft terug. In de slotfase scoorden we gelukkig nog 2 keer, waardoor we uiteindelijk met 3-6 wonnen.

Ninthe was na de wedstrijd vooral blij dat ze voor het eerst geen pijn had tijdens een wedstrijd. Ze is blij dat we hebben gewonnen. Lara was ook erg blij met de overwinning. Ze was bovendien trots op haar eigen gescoorde punt. Iris had een hele leuke wedstrijd gehad met een hele lieve scheids. Ze vertelde ’s middags heel trots aan haar tantes dat we gewonnen hadden. Senn en Dex waren allebei super blij dat ze hebben gewonnen. Senn was ook trots op zichzelf dat hij heeft gescoord. En Dex was trots op Senn dat hij zo goed heeft gespeeld en zijn aangespeelde bal scoorde. Jelte vond het een super leuke wedstrijd, omdat er gewonnen is, maar ook omdat ze rustig hadden gespeeld en goed hebben samengewerkt. Hij was trots op zijn teamgenoten dat ze zo goed hebben gespeeld. Vigo is ook trots en blij met zijn eerste overwinning. Het leukste vindt hij toch dat veel uit zijn team gescoord hebben.

Het was een spannende en verdiende overwinning voor ons team. We hebben goed gespeeld en goed samengewerkt. We zijn allemaal blij met het resultaat en kijken uit naar de volgende wedstrijd.