Jubileumjaar - Korfbalvereniging Rood-Wit

Jubileumjaar

Jubileumjaar

Rood-Wit 40 jaar!

In 2019 bestaat korfbalvereniging Rood-Wit 40 jaar! Sinds de oprichting van de vereniging in 1979 zijn we uitgegroeid tot een vereniging van formaat, iets waar we trots op mogen zijn. Dit 40-jarig jubileum willen we als vereniging natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan! Dit jaar worden daarom een aantal feestelijke jubileumactiviteiten georganiseerd onder leiding van de jubileumcommissie.

Zo hebben we op zaterdag 4 januari het jaar mogen inluiden met een pannenkoekenfeest en nieuwjaarsborrel. Deze nieuwjaarsborrel vormde tevens de kick-off van het jubileumjaar. Voor de jeugd was er ’s middags een pannenkoekenfeest en een disco! Tijdens de nieuwjaarsborrel werd een taartbakwedstrijd georganiseerd, waar veel enthousiaste leden aan hebben deelgenomen. Aansluitend aan het proosten op het nieuwe jaar vond een DJ-show plaats van BS-Entertainment. Het thema van de avond was gala.

5 en 6 april organiseert de jubileumcommissie een heuse korf-a-thon. Tijdens deze korf-a-thon kunnen leden en belangstellenden 24 uur lang genieten van korfbal! In deze 24 uur zullen alle leden aan de beurt komen om 10 minuten achter elkaar te schieten. Door zoveel mogelijk doelpunten te scoren kunnen zij sponsorgeld ophalen voor onze vereniging. Daarnaast wordt er voor elke leeftijd een extra activiteit georganiseerd, zoals een mix-toernooi voor de senioren en een clinic voor de jongste F-jeugd. Ter afsluiting van deze gezellige 24 uur met elkaar, zal er een wedstrijd worden gespeeld tussen oud-spelers en de huidige selectie. Dit wil je toch niet missen?

10 mei is het dan tijd voor de officiële receptie voor het 40-jarig bestaan van Rood-Wit! Dit zal een gezellige avond worden met leden, vrijwilligers, ouders, sponsoren en andere betrokkenen! We zullen de avond afsluiten met een hapje en een drankje. Als het goed is hebben alle genodigden een e-mail ontvangen met een uitnodiging namens het bestuur voor deze avond. Vanwege de voorbereidingen zou het bestuur graag zien dat genodigden via de link in de e-mail laten weten of zij aanwezig zullen zijn deze avond en zo ja, met hoeveel personen.

Na de zomerstop, waarin we als vereniging ook nog samen op kamp zullen gaan, zal het nieuwe korfbalseizoen 2019-2020 worden ingeluid met een zeskamp. Onderdeel van deze zeskamp zal onder andere een stormbaan zijn! Verdere informatie over deze jubileumactiviteit zal te zijner tijd bekend worden gemaakt.

Op 27 december is het dan alweer tijd voor het slotfeest! Dit slotfeest zal de spetterende afsluiting van het jubileumjaar gaan vormen! Tijdens het feest zal onder andere een sportgala worden georganiseerd, waarbij verschillende prijzen zullen worden uitgereikt. Deze prijzen zullen onder andere te winnen zijn in de categorieën mooiste doelpunt, beste speler/speelster, mooiste actie en vrijwilliger van het jaar.

Kortom, het belooft een feestelijk jaar te worden voor Rood-Wit! We hopen dit spetterende jubileum natuurlijk te kunnen vieren met zoveel mogelijk leden! Hopelijk tot snel bij een van onze jubileumactiviteiten.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!