This text is replaced by the Flash movie.
This text is replaced by the Flash movie.
Van de sponsor-commissie
maandag 14 april 2014 21:01

WINWIN-weken bij Hubo Blaauw
Met deze actie van de Hubo is het mogelijk om voor je zelf en voor je club te sparen. Bij iedere besteding van € 20,00 ontvangen klanten een coupon, bestaande uit twee delen. Eén deel (€2,00) is voor de klant zelf, het andere deel (€1,00) voor de vereniging. De klant kan het eigen deel bij een volgende aankoop (vanaf € 20,00) besteden. Het deel voor de vereniging kan de klant direct in de winkel achterlaten in de spaarpot. Maar in de kantine van Rood-Wit staan ook spaarpotten, waar de coupons voor de vereniging in kunnen.
Dus….. spaar allemaal mee!!!!!
De aktie loopt nog tot 3 mei, je eigen couponnen kun je gebruiken tot 17 mei.

Club van 50
Sinds lange tijd bestaat de 'club van 50'. Een mooie gelegenheid voor iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt om de vereniging te steunen, ook als je geen lid bent van Rood-Wit. Lidmaatschap van de 'club van 50' betekent dat men jaarlijks € 50,00 doneert. Een klein gebaar, wat voor de vereniging weer ruimte geeft om mooie dingen mee te doen!!!!

Sponsors gezocht
De sponsorcommissie is actief bezig met het werven van sponsors. Dit blijkt in deze economisch moeilijke tijd niet eenvoudig te zijn. Veel verenigingen zijn op zoek, weinig bedrijven zien mogelijkheden. Vaak helpt het als een bekende vraagt. Dus onze vraag is of je in je omgeving wilt kijken of er misschien bedrijven zijn die zouden willen sponsoren. Dit kan het bedrijf van je buurman zijn, je werkgever, wie dan maar ook. De sponsorcommissie gaat graag even mee om eventueel informatie te geven. Ook is er een boekje met sponsorpakketten beschikbaar. Er zijn al sponsor mogelijkheden vanaf € 40,00. Het hoeft niet altijd veel te zijn. Voor vragen: Wim Jansen, Ria Krooneman of Jacolien Wittingen ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ).

 
Rood-Wit speelt gelijk tegen Joure
maandag 14 april 2014 06:23

De ploeg Joure was afgelopen zaterdag te gast bij Rood-Wit op De Brink. De Friese ploeg wist bij de thuiswedstrijd nipt de gelijkmaker te maken en dat gebeurde ook deze zaterdag. Joure had het woord fair play nog niet ontdekt in het Friese woordenploeg. Met vallen en opstaan wist Rood-Wit toch nog een punt in eigen huis te houden met een 9-9 stand.

Lees meer...
 
12 april
zondag 06 april 2014 00:21

Supporters gezocht

 
Viering 35 jaar Rood-Wit
zaterdag 05 april 2014 23:59

10 Mei aanstaande bestaat Rood-Wit 35 jaar. Deze mooie dag willen we graag samen met jullie vieren met een echte Glitter en Glamour Disco! Trek je coolste outfit aan met glitters of kom als een echte glamour verkleed en ga over de rode loper naar De Brink.
Zie flyer1 en flyer2 voor meer info!

Op 21 juni 2014 zal overdag het echte jubileumfeest worden gehouden. Het thema blijft nog even geheim, maar houdt deze dag in ieder geval vrij! 's Avonds zal dan het slotfeest zijn met o.a. huldigingen en in het zonnetje zetten van alle teams!

De NAC en Jubileumcommissie

 
Gelijkspel Rood-Wit
zondag 30 maart 2014 20:37

WEZEP - Afgelopen zaterdag reisde de selectie van Rood-Wit af naar Pesse om daar te spelen tegen Niek. Het zonnetje maakte het gras in Pesse net iets mooier. De Wezepers wisten hier een zwaarbevochten punt weg te halen met een stand van 11-11.

Lees meer...
 
Akties
vrijdag 28 maart 2014 00:56

Denk jullie nog aan de volgende akties?
- Stemmen voor het Rabo Clubkas Fonds? (uiterlijk 31 maart)
- Internet-aankopen via Sponsorkliks
- De aktie bij de Hubo
- De statiegeld-actie

 

 
verslag ALV 2014
dinsdag 25 maart 2014 23:42

Tijdens de ALV van 2014 was er, naast het bespreken van de financiën en het beleidsplan, ook ruimte om mensen te bedanken en in het zonnetje te zetten. Zo werden alle leden die geholpen hebben met de bouw bedankt middels consumptiebonnen en een bosje narcissen.

Lees meer...
 
Rob van Marle nieuwe hoofdtrainer Rood-Wit
zaterdag 22 maart 2014 21:05

Volgend seizoen zal Rob van Marle uit Zwolle de nieuwe hoofdtrainer worden van Rood-Wit S1. Hij neemt de taak over van Jurrie Steenkamp, die wegens privé-omstandigheden het trainerschap neerlegt. Van Marle gaat de uitdaging aan om met deze jonge ploeg verder te gaan en te proberen in de toekomst een stabiele derde klasser te worden.

Lees meer...
 
Verlies voor Rood-Wit tegen koploper
zaterdag 22 maart 2014 19:56

De eerste wedstrijd voor Rood-Wit in het tweede gedeelte van de veldcompetitie werd gespeeld tegen koploper Emmeloord/Marknesse 1. De ploeg kwam op bezoek in Wezep. De ploeg werd kampioen in de derde klasse zaal en die flow wil de ploeg doorzetten door ook op het veld het kampioenschap te pakken.

Lees meer...
 
POI's voorjaarscompetitie
donderdag 20 maart 2014 02:08

De POI's voor in je navigatie met de locaties waar we dit voorjaar worden verwacht.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 65

Agenda

10.05.2014 Glitter en Glamour Disco 21.06.2014 Jubileum- en slot-feest
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
This text is replaced by the Flash movie.
©2010 Rood-Wit Wezep | RSS 2.0