Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Disclaimer

Korfbalvereniging Rood-Wit is niet verantwoordelijk voor verwijzingen naar sites van derden en kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van en publicatie van vrijwillige bijdragen, zoals te vinden in de rubrieken "Gastenboek" en "Reacties". Korfbalvereniging Rood-Wit behoudt zich het recht voor om ontoelaatbare bijdragen direct te verwijderen en/of te bewerken.
 
Alle rechten van namen en logo's berust bij de respectievelijke eigenaars. Het is niet toegestaan om zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van korfbalvereniging Rood-Wit informatie (teksten, afbeeldingen, vormgeving, geluid, video en script-codes daaronder begrepen) via elektronische en gedrukte media of op welke andere wijze ook, op te slaan en/of te verspreiden.

De informatie op deze website is bedoeld ter algemene informatie. De informatie is niet bedoeld als vervanging van enig advies. Indien u zonder verificatie of nader advies van de geboden informatie gebruik maakt, doet u dat voor eigen rekening en risico. Ondanks het feit dat korfbalvereniging Rood-Wit zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website, kan korfbalvereniging Rood-Wit niet instaan voor de juistheid en actualiteit van de geboden informatie. De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.

Deze disclaimer kan ten allen tijde door korfbalvereniging Rood-Wit aangepast worden. Wij adviseren daarom de regels en voorwaarden regelmatig te bekijken.

Kalender

Geen activiteiten gevonden

KNKV Nieuws

 

Deze website maakt gebruik van Cookies. Lees meer...